انواع ماهیتابه و کاربرد‌های هر کدام

تبلیغات بنری


اخبار آفتاب:

در این متن ، انواع ماهی های سرخ شده و ویژگی های هر یک را معرفی می کنیم و توضیح می دهیم که کدام مدل برای چه نوع آشپزی بهتر است. به ما بپیوندید تا بهترین انتخاب را برای آشپزخانه خود انجام دهید.

انواع تابه بر اساس مدل

قابلمه ها ظروف کاربردی در آشپزخانه هستند که هر کدام بر اساس نوع پخت و پز و نیازهای مختلف طراحی شده اند. در اینجا انواع مختلفی از تابه و کاربردهای آنها آورده شده است:

قابلمه های ووک

تابه ووک دارای یک کاخ کوچک و دیوارهای شیب دار و طولانی و شیب دار است که برای گرم کردن سریع گرمای زیاد مناسب است. طراحی ویژه تابه باعث می شود که غذا به راحتی در داخل حرکت کند و به طور یکنواخت پخته شود. این نوع تابه مخصوصاً برای تهیه غذاهای آسیایی مانند رشته فرنگی و سبزیجات ذخیره شده مناسب است. همچنین ، قیمت سرخ کردن بیدار بسته به جنس و مارک آن متفاوت است.

سرخ کردن رژیم غذایی (دو طرفه) سرخ کردن

تابه رژیم غذایی یا دو طرفه از دو تابه به هم پیوسته تشکیل شده است که نیازی به استفاده بیش از حد از روغن ندارد و با بستن درب ، غذا با گرمای یکنواخت پخته می شود. همچنین برای سرخ کردن بدون روغن ، مرغ و ماهی ، غذاهای آبدار پخته شده مانند استیک ، سبزیجات ، کوکو و حتی تهیه کیک ساده مناسب است.

شستشوی آسان و مقاومت در برابر حرارت زیاد ، استفاده از این نوع تابه را برای پخت و پز روزمره ، یکی از بهترین تولید کنندگان وسایل آشپزی فروش محصول و مدل های با کیفیت این محصول ، از جمله تابه دو طرفه Forte ، ساخته است. در کنار آن ، گلدان کاج تفلون نیز به دلیل عدم چسبندگی و کیفیت بالا ، انتخاب مناسبی برای پخت و پز غذاهای مختلف است.

ماهی تابه

تابه کباب دارای یک سطح شکاف دار است که برای کباب کردن مواد غذایی استفاده می شود. این نوع تابه به طور یکنواخت گرما را توزیع می کند و به دلیل شیارهای عمیق آن ، از تماس مستقیم با روغن داغ جلوگیری می کند. ماهیتابه برای کباب کردن گوشت ، مرغ ، سبزیجات و حتی ساندویچ مناسب است.

یک تابه سرخ کردن لبه بلند

قابلمه های لبه بلند دارای دیوارهای بلندتر از تابه معمولی هستند که از پاشیدن روغن و پخت آب ، سرخ کردن غذاهای فله ، پخت و پز غذاها ، سبزیجات قایقرانی و گوشت ، تهیه انواع خورش و حتی پخت برنج جلوگیری می کنند. گرما به طور یکنواخت بر روی سطح و دیواره های تابه توزیع می شود ، که باعث می شود غذا بهتر و سریعتر شود.

انواع سرخ کردن سرخ شده بر اساس رابطه جنسی

انتخاب ماهی تابه مناسب تأثیر زیادی در نتیجه پخت و پز و سلامت غذا دارد. در زیر انواع سرخ ها بر اساس رابطه جنسی وجود دارد:

تابه

ماهی تابه گرانیتی از روکش ساخته شده است که شبیه سنگ است. با توجه به خراش زیاد و مقاومت در برابر حرارت ، گزینه ای ایده آل برای پخت و پز روزمره است. همچنین به تابه نمی چسبد و نیازی به استفاده از روغن زیاد نیست. این ویژگی باعث می شود تابه گرانیت برای سرخ کردن تخم مرغ ، سبزیجات و غذاهای سبک مناسب باشد.

قابلمه استیل ضد زنگ

تابه فولادی از چدن ساخته شده است و به دلیل هدایت زیاد گرما ، گرما را به طور یکنواخت روی سطح آنها توزیع می کند. سطح فولاد دارای خاصیت غیر استیک نیست ، اما همین ویژگی باعث می شود غذا سرخ شود و طعم واقعی آنها را حفظ کند. این تابه برای سرخ کردن گرمای زیاد و مرغ و پخت و پز غذاهایی که به قابلمه طولانی نیاز دارند بسیار مناسب است.

ماهیتابه

تابه سرامیکی سرامیکی یک انتخاب سالم تر از تابه تفلونیایی است و سطح غیر استیک آنها امکان سرخ کردن مواد غذایی با حداقل روغن را فراهم می کند و از چسبیدن غذا به تابه جلوگیری می کند. تابه سرامیکی برای پخت و پز تخم مرغ ، سبزیجات و غذاهایی که به حرارت کم نیاز دارند مناسب است.

تابه چدن

تابه چدن چدن از روکش غیر استیک ساخته شده و به دلیل ویژگی های خاص آن ، گرما را به خوبی نگه می دارد. این ویژگی باعث می شود تابه چدن برای پخت طولانی و پخت و پز غذاهایی که به گرمای یکنواخت نیاز دارند. قلعه های بازیگران مخصوصاً برای کباب کردن استیک و مرغ ایده آل هستند.

انواع سرخ کننده ها و برنامه های هر یک

سرخ کردن تفلون

تابه تفلون با روکش بدون رنگ خود از چسبیدن غذا به تابه جلوگیری می کند و پخت و پز را آسان تر می کند. وزن سبک ، نیاز به روغن کمتر و توزیع یکنواخت گرما در این تابه ، آنها را به گزینه ای ایده آل برای پخت و پز غذاهای نیاز به گرمای خفیف مانند خراش ، پنکیک و سایر غذاهای سبک تبدیل می کند.

سرخ کردن

تابه لعاب دار معمولاً از چدن لعاب دار ساخته می شود. این تابه ها علاوه بر ظاهر زیبا ، در برابر زنگ زدگی مقاوم هستند و برای استفاده طولانی مدت مناسب هستند. پوشش Glaz همچنین به حفظ طعم اصلی غذا کمک می کند. به دلیل طراحی و پوشش آنها ، این تابه برای پخت و پز غذاها و غذاها بسیار مناسب است.

قابلمه سرخ کردن مسی

تابه مس به دلیل هدایت حرارتی بالا ، به طور یکنواخت بپزید. این ویژگی باعث می شود که پخت و پز به بهترین وجه ممکن و جلوگیری از سوزاندن غذا باشد. تابه مس برای پخت و پز غذاهایی که نیاز به گرمای خفیف و یکنواخت دارند ، مانند مربا ، دسر و غذاهای حساس به گرما بسیار مناسب است.

پایان

انواع مدل ، مانند ووک ، برای سرخ کردن غذاهای آسیایی ، یک تابه سرخ کردن رژیم غذایی برای پخت و پز غذاهای کم ، کباب کباب و تابه لبه بلند برای خربزه و غذاهای حجیم مناسب است.

از نظر رابطه جنسی ، هر تابه ویژگی ها و برنامه های خاص خود را دارد. با توجه به سطح غیر استیک و مقاومت زیاد آنها ، تابه گرانیتی برای پخت روزمره ، توزیع تابه فولادی ضد زنگ حرارتی و ایده آل برای سرخ کردن گرمای زیاد است. تابه سرامیکی برای پخت سالم و کم ، تابه چدن برای پخت طولانی مدت و کوره و تابه تفلون برای پخت مواد غذایی سبک مناسب است. سرانجام ، انتخاب تابه مناسب بر اساس نیازهای پخت و پز ، کیفیت پخت و پز و سلامت آن را بهبود می بخشد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری aftabnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *