تحقیق جدید: شب‌زنده‌دارها عملکرد مغزی بهتری نسبت به افراد سحرخیز دارند!

تبلیغات بنری


دیجیاتو نوشت: در تحقیقات خود، محققان امپریال کالج لندن داده‌های به‌دست‌آمده از مطالعه Biobank بریتانیا را روی بیش از 26000 نفر مطالعه کردند و شرکت‌کنندگان برخی از تست‌های هوش، استدلال، زمان واکنش و حافظه را تکمیل کردند. در مرحله بعد، محققان بررسی کردند که چگونه مدت، کیفیت و زمان خواب شرکت کنندگان بر عملکرد مغز تأثیر می گذارد.

آنها دریافتند که به اصطلاح «شب جغدها» و کسانی که نمره «متوسط» می‌گیرند، «عملکرد شناختی بهتری» دارند، در حالی که افراد سحرخیز امتیاز کمتری کسب می‌کنند.

بر اساس داده های ارائه شده توسط آزمایش ها، افراد سحرخیز در یک گروه 13.5 درصد بیشتر و در گروه دیگر 7.5 درصد بیشتر از افراد سحرخیز کسب کردند. افراد عادی (ترکیبی از هر دو گروه) نیز عملکرد بهتری داشتند و در هر دو گروه، حدود 10.6 درصد و 6.3 درصد بیشتر از افراد سحرخیز کسب کردند.

دانشمندان همچنین می گویند که مدت زمان خواب نیز شاخص مهمی از عملکرد مغز است و افرادی که هر شب بین 7 تا 9 ساعت می خوابند در تست های شناختی بهتر عمل می کنند. در حالی که خواب کمتر از ۷ ساعت یا بیشتر از ۹ ساعت تاثیر منفی دارد. علاوه بر این، به گفته دانشمندان، عملکرد شناختی مغز در زنان کمتر است و افزایش سن، فشار خون بالا و دیابت می تواند آن را مختل کند.

دکتر رها وست، نویسنده اصلی این مطالعه منتشر شده در مجله BMJ Public Health و محقق بالینی در بخش جراحی و سرطان در امپریال کالج لندن، گفت: “در حالی که درک تمایلات طبیعی خواب شما مهم است، اما همچنین مهم است. مهم است که خواب کافی داشته باشید، به طوری که نه خیلی طولانی است و نه خیلی کوتاه.

تبلیغات بنری

ettelaat به نقل از بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *