بر اساس گزارش های آنلاین، درمان با نور قرمز قند خون را حدود 30 درصد کاهش می دهد که ممکن است به درمان دیابت کمک کند. محققان انگلیسی تأثیر نور قرمز بر سطح قند خون را بررسی کردند.
یافته های آنها که در مجله Biophotonics منتشر شد، می تواند راه را برای گزینه های درمانی جدید برای دیابت نوع 2 (T2D) هموار کند. دانشمندان دریافته اند که استفاده از یک طول موج مشخص از نور قرمز به پوست تنها به مدت 15 دقیقه بر قند خون از دو طریق مفید تأثیر می گذارد.
دکتر مایکل بونر، استاد ارشد نوروبیولوژی در دانشگاه لندن و دکتر دکتر مایکل بونر، می گوید: یک دوز نور قرمز 670 نانومتری در یک فرد سالم می تواند باعث افزایش گلوکز خون و نحوه اندازه گیری آن پس از آزمایش استاندارد شود. اوج بگیرد و آن را کاهش دهد.
محققان قبلاً تأثیر نور درمانی را بر سایر بیماری ها از جمله سرطان بررسی کرده اند. هنوز مشخص نیست که چگونه می توان از این یافته های جدید به عنوان یک درمان کمکی ایمن و موثر برای بیماران مبتلا به دیابت استفاده کرد. با این حال، با توجه به اثرات مثبت درمان با نور قرمز بر گلوکز خون، نتایج امیدوارکننده است.
امکان چنین درمانی برای دیابت جالب است، زیرا میتوان آن را بدون دارو یا جراحی با استفاده از نور قرمز روی پوست برای مدت زمان مشخصی ارائه کرد. معمول است که قرار گرفتن در معرض نور قرمز 670 نانومتر میتوکندری باعث افزایش تولید انرژی و در نتیجه افزایش تقاضای گلوکز می شود. مطالعات اولیه نشان داده است که نور قرمز با سوزاندن گلوکز در خون، میزان انرژی و فعالیت میتوکندری ها (سلول های تولید کننده انرژی) را افزایش می دهد.
در گذشته، اشکال دیگر نور درمانی مانند نور آبی برای مشکلات موضعی پوست مانند آکنه به نتایج مثبتی دست یافته است.
ettelaat به نقل از بهارین