بر اساس گزارش اطلاعات آنلاین گزارش شده توسط MSN، مطالعه انجام شده توسط محققان دانشگاه هاروارد نشان داد که پیروی از یک رژیم غذایی سالم در سن 40 سالگی می تواند شانس شما را برای دستیابی به کیفیت زندگی بهتر در سال های بعد از 70 سالگی افزایش دهد. این تحقیق که در رویداد Nutrition 2024 توسط انجمن رژیم غذایی آمریکا در شیکاگو ارائه شد، رابطه نزدیک بین رژیم غذایی در میانسالی و پیری سالم را نشان می دهد.
این مطالعه نشان داد که کمتر از 1 نفر از هر 10 نفر قادر به زندگی بدون بیماری و حفظ سلامت جسمی، شناختی و روانی تا سن 70 سالگی یا بالاتر است.
این تحقیق که بر اساس داده های بیش از 100000 نفر در یک دوره 30 ساله انجام شد، نشان داد افرادی که از 40 سالگی به بالا از رژیم غذایی سالم پیروی می کنند، 43 تا 84 درصد بیشتر از سلامت جسمی و روانی برخوردار هستند. سن 30 سالگی 70. عملکرد ذهنی بهتر از افرادی است که این کار را نکرده اند.
آن جولین تسر، محقق فوق دکتری در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد تی چان در بوستون که این مطالعه را انجام داد، گفت: رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات می تواند روند پیری را بهبود بخشد. وی گفت: افرادی که در میانسالی از الگوهای غذایی سالم پیروی می کردند، به ویژه آنهایی که سرشار از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و چربی های سالم بودند، به طور قابل توجهی احتمال بیشتری برای رسیدن به پیری سالم داشتند.
این نشان می دهد که آنچه در 40 سالگی می خورید می تواند نقش مهمی در دهه 70 زندگی شما داشته باشد.
محققان دریافتند که مصرف بیشتر میوهها، سبزیجات، غلات کامل، چربیهای ترانس، آجیل، حبوبات و محصولات لبنی کمچرب با احتمال بیشتر پیری سالم مرتبط است، در حالی که مصرف بیشتر چربیهای ترانس، سدیم و گوشت با آن مرتبط است. . با شانس کمتر
ettelaat به نقل از بهارین