جماران نوشت: مرکز پژوهش های شورا در گزارشی تایید کرد که محدودیت ها در فضای مجازی ارتباط مستقیمی با خشم انباشته کاربران دارد، به بررسی اصلی ترین متغیرهای موثر بر اغتشاشات در فضای مجازی پرداخت و تائید کرد: امکان حضور در این فضا به میزان بالایی وجود دارد. درصد مردم، اما پایین بودن کیفیت اینترنت، وجود اختلالات، دسترسی محدود به اینترنت و سرعت پایین و همچنین ضعف امنیت الکترونیک، وجود اینترنت را به چالشی تبدیل کرده بود.
در بخشی از این گزارش آمده است: بر اساس شاخص کیفیت زندگی دیجیتال 2023 منتشر شده توسط Surfshark، ایران در رتبه 95 از بین 121 کشور جهان در شاخص کیفیت زندگی دیجیتالی قرار گرفت و امتیاز آن 0.34 بود. زیرشاخص های مورد نیاز در این شاخص عبارتند از: 1) مقرون به صرفه بودن اینترنت، 2) کیفیت اینترنت، 3) زیرساخت اینترنت، 4) دولت الکترونیک و 5) امنیت سایبری.
در این جدول امتیاز ایران در هر یک از پنج زیرشاخص از سال 2020 تا 2023 مشخص شده است.
بر این اساس، رتبه ایران در شاخص جهانی کیفیت زندگی دیجیتال از سال 2020 تا 2023 کاهش یافته است و این وضعیت در تمامی زیرشاخصها قابل مشاهده است که میتواند منجر به نقض حریم خصوصی، افزایش احساس ناامنی، محدودیت دسترسی، کاهش انباشت دادهها و کاهش شود. حضور در فضای مجازی
ettelaat به نقل از بهارین