تیم تحقیقاتی آزمایشگاه اسکلت بیرونی در موسسه علوم و فناوری پیشرفته کره (KAIST) در کره جنوبی اعلام کرده است که هدف این گروه ایجاد روباتی است که بخشی از زندگی روزمره افراد معلول شود.
کیم سونگ هوان، یکی از اعضای تیم تحقیقاتی که خودش فلج دارد، نمونه اولیه رباتی را نشان داد که به او کمک کرد با سرعت 3.2 کیلومتر در ساعت راه برود، از پلهها بالا برود و از پلههای کناری روی صندلی دراز بکشد.
کیم گفت: «هرجا که باشم، حتی زمانی که روی ویلچر هستم، این ربات میتواند به من نزدیک شود و بعد از اینکه آن را زمین گذاشتم، به من کمک کند که بایستم. این یکی از ویژگی های متمایز این ربات است.
این پاراسکلت الکتریکی که WalkON Suit F1 نام دارد از ترکیب آلومینیوم و تیتانیوم ساخته شده است، وزن آن 50 کیلوگرم (110 پوند) است و از 12 موتور الکترونیکی نیرو می گیرد که حرکت مفاصل انسان را در حین راه رفتن تقلید می کند.
پارک جونگ سو، یکی دیگر از اعضای تیم تحقیقاتی، گفت: «پس از تماشای «مرد آهنی»، فکر کردم که میتوانم در زندگی واقعی با یک روبات ارتباط برقرار کنم تا به مردم کمک کنم.
محققان برای اینکه کاربر هنگام راه رفتن تعادل خود را حفظ کند، این ربات را به حسگرهایی در کف پا و قسمت بالایی بدن مجهز کردند که در هر ثانیه هزار سیگنال را زیر نظر گرفته و حرکات مورد نظر کاربر را پیش بینی می کند.
پارک گفت: لنزهای جلویی این ربات، مانند چشمهای آن، عمل و محیط را تجزیه و تحلیل میکنند و ارتفاع پلهها و موانع را تشخیص میدهند تا نقایص حسی کاربران مبتلا به فلج عمومی را جبران کنند.