مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان: با افزایش قاچاق چوب مواجه هستیم

تبلیغات بنری


مدیرکل زندان دولتی گیلان با بیان اینکه 30 درصد پرونده های واصله به شعب زندان های استان در پنج ماهه امسال مربوط به قاچاق چوب بوده و با روند رو به رشد شکل گیری آن در استان مواجه هستیم، گفت: در حال حاضر 30 درصد پرونده های مربوط به قاچاق چوب بوده است.

مرتضی امینی در گفت وگو با ایسنا، یکی از وظایف سازمان زندان های کشور را مبارزه با قاچاق کالا دانست و گفت: مبارزه با قاچاق ادوات جنگلی در دستور کار زندان های کشوری استان گیلان است.

وی جنگل های گیلان را ارزشمند دانست و افزود: با همکاری دستگاه های ذیربط از جمله اداره کل منابع طبیعی و نیروی انتظامی به طور جدی پیگیر موضوع قاچاق چوب هستیم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از تشدید مجازات ها در حوزه قاچاق چوب خبر داد و افزود: پس از اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، با حساسیت به قاچاق ادوات جنگلی برخورد می کنیم. همچنین شعبه ویژه تعزیرات حکومتی برای رسیدگی به پرونده های قاچاق چوب ایجاد کرده ایم که علاوه بر جریمه، توقیف خودروهای حامل الوار قاچاق برای دولت را نیز شامل می شود.

امینی با بیان اینکه از 11 هزار و 878 پرونده قاچاق که طی سه سال گذشته با آن برخورد شده است، 4 هزار و 826 پرونده مربوط به قاچاق چوب بوده است، گفت: قاچاق چوب یکی از سخت ترین موضوعات در حوزه حفاظت از منابع طبیعی است که متاسفانه در حال افزایش است. در شمال استان هایی که با آن روبرو هستیم.

وی از تشکیل یک هزار و 314 پرونده قاچاق چوب در سال 1400 خبر داد و اظهار داشت: در سال های 1401 و 1402 به ترتیب 1821 و 1691 پرونده در این زمینه در این سه سال متخلفان به پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند 135 میلیارد و 135 میلیارد دلار. کمترین آن نیز 615 میلیون و 667 هزار و 908 ریال است.

مدیرکل زندان دولتی گیلان ادامه داد: در راستای مبارزه با قاچاق محصولات جنگلی و منابع طبیعی از ابتدای سال تاکنون 508 پرونده برای قاچاقچیان تشکیل و 499 پرونده مختومه شده است.

وی از محکومیت 39 میلیارد و 648 میلیون و 783 هزار و 177 ریالی قاچاقچیان الوار خبر داد و گفت: 30 درصد پرونده های وارده به شعب کیفری دولت در استانداری طی پنج ماه امسال مربوط به قاچاق چوب بوده است.

مدیرکل زندان دولتی گیلان: با افزایش قاچاق چوب مواجه هستیم

تبلیغات بنری

asriran به نقل از بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *