سعید مؤیدفر پژوهشگر اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی آنلاین با اشاره به مشارکت اندک مردم در دور اول انتخابات ریاست جمهوری گفت: این حرکتی است که به تدریج شکل گرفت و این روزها شاهد نتایج آن هستیم، هرچند که شاید در انتخابات بعدی به صورت مستمر ادامه یابد.
این دانشیار بازنشسته گروه جامعه شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران افزود: مردم از یک سو باید نسبت به انتخاب خود آگاه باشند تا انتخاب اشتباهی نداشته باشند. از طرفی چون موانع زیادی بر سر راه توسعه وجود دارد، هر وضعیتی که در زمینه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی پیش می آید باید از سوی دست اندرکاران هزینه شود. زیرا افراد مسئول ناکارآمدی و شکست نیستند.
به گفته وی، دستگاه تصمیم گیری باید به مطالبات مردم توجه داشته باشد و برای حفظ آرامش جامعه تلاش مستمر داشته باشد.
وی بیان کرد: اگر بین مردم و دولت گسستی ایجاد شود عواقب بسیار مهم و احتمالی خواهد داشت. به همین دلیل باید از هر اقدام و تصمیمی که موجب ناامیدی جامعه و عدم اعتماد مردم به نظام می شود، پرهیز کرد. مردم سرمایه مهم هر کشوری هستند. برای حفظ این سرمایه باید تلاش بیشتری کرد و بی توجهی به این موضوع با هیچ اقدام و معیاری توجیه پذیر نیست.
به گفته موید فر، هیچ اولویتی برای نظام تصمیم گیری مهمتر و الزام آورتر از حفظ اعتماد مردم و البته آرامش و امید به زندگی مردم نیست. یعنی اگر تصمیم گیرندگان از این شاخص ها غفلت کنند، دستاوردی حاصل نمی شود.
ettelaat به نقل از بهارین