مشارکت حداقلی در این انتخابات ضربه سختی به نظام و مردم می‌زند

تبلیغات بنری


هادی حقشان کارشناس اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار «اینفو آنلاین» با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی سرلوحه اظهارات نامزدهای ریاست جمهوری قرار گرفته است، گفت: مردم از شعار به ستوه آمده اند و اگر کسی به فکر خاتمه دادن به این فریب افکار عمومی است. و اگر چنین نباشد مسلم است که جامعه به نوعی با یأس و بی اعتمادی مواجه خواهد شد.

وی می افزاید: این روزها نامزدهای ریاست جمهوری تمام تلاش خود را می کنند تا خود را به عنوان فردی که توانایی اداره کشور را دارد به افکار عمومی ثابت کنند. به نظر من لازم است قالیبافان یا پزشکان یا هر یک از چهار نفر دیگر که مردم آنها را منجی خود می دانند بیش از آنچه تاکنون نشان داده اند در مورد شرایط و موقعیت طبقات مختلف و وضعیت فعلی توضیح دهند. . راه حل در اصلاحات است.

به گفته وی، برخی از کاندیداها به جای ارائه برنامه، افکار و نشانه های خود را معطوف به معرفی دولت سیزدهم به عنوان دولتی کردند که همه مشکلات را به یکباره حل کرد و به همین دلیل همه باید این دولت را برای خود الگو قرار دهند. شاخص پیشرفت و توسعه را بشناسید. این نوع رفتار آزاردهنده است.

وی تصریح کرد: با وجود همه موانع سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و… که آسایش را از جامعه سلب کرده بود، رای ندادن این بار بسیار مضرتر از گذشته است. حقیقت این است که مشارکت کم هدف روشن تندروها است که باید گفت چرا که انتخابات با رای گیری سال های گذشته تفاوت خاصی دارد و اگر مشارکت در حداقل باشد، بحران به معنای واقعی ظاهر می شود. یعنی با حضور کم رای دهندگان در انتخابات، با بحران اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و در نتیجه بحران هویت مواجه خواهیم شد، با این توضیح که فرصت زیادی برای احیای مجدد نخواهیم داشت. فضای ابری

این حقوقدان یادآور شد: کشور در شرایط سختی قرار دارد. پس باید تلاش کنیم کار را به دست کسانی بسپاریم که می دانند چگونه با دنیا صحبت کنند.

تبلیغات بنری

ettelaat به نقل از بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *