پاول دورف کیست و چرا بازداشت شد؟

تبلیغات بنری


نام پاول دورف با پیام رسان تلگرام مرتبط است. پیام رسان با نزدیک به یک میلیارد کاربر، از قضا این دلیل اصلی دستگیری او در فرانسه است.

به گزارش خبرگزاری الخبرآنلاین، پاول دورف در فرانسه بازداشت شد. مدیر و یکی از بنیانگذاران برنامه پیام رسان تلگرام یکی از چهره های مطرح دنیای فناوری است و به لطف این پیام رسان 39 سال سن دارد.

مجله فوربس ثروت او را بیش از 15 میلیارد دلار تخمین زده است و با این ثروت در بین 120 ثروتمند جهان قرار گرفته است.

یک نابغه روسی در امارات متحده عربی زندگی می کند

پاول دورف در پاییز 1984 در سن پترزبورگ روسیه به دنیا آمد و بیشتر دوران کودکی خود را به دلیل شغل پدرش در تورین ایتالیا گذراند.

دورف، فارغ التحصیل دانشگاه سن پترزبورگ، شبکه اجتماعی VKontakte (VK) را در سال 2006 با همکلاسی سابق خود، یتژاک میریلاشویلی، با الهام از فیس بوک راه اندازی کرد. این شبکه اجتماعی در اواخر سال 2008 به سرعت رشد کرد و به بزرگترین شبکه اجتماعی روسیه تبدیل شد و بیش از 3 میلیارد دلار ارزش داشت.

در دوران تصدی دورف در VK، درخواست پلیس روسیه برای حذف صفحات فعالان مخالف از جمله ناوالنی و انتشار اطلاعات آنها، بارها با مقاومت روبرو شد. او سرانجام در سال 2013 سهام خود در VKontakte (VK) را فروخت و سال بعد روسیه را ترک کرد.

دوران تلگرام

سنت کیتس و نویس، جزیره ای در دریای کارائیب، اولین خانه دورف پس از ترک روسیه بود. او پس از اخذ تابعیت این کشور کوچک و البته ۳۰۰ میلیون دلاری که از کسب و کارهای موفق قبلی خود به دست آورده بود، روی تلگرام تمرکز کرد.

کارت شهروندی کوتوله سنت کیتس و نویس

کارت شناسایی پاول دورف

دفتر مرکزی تلگرام ابتدا در برلین افتتاح شد و سپس به امارات منتقل شد. از مهم ترین محصولات این شرکت می توان به برنامه پیام رسان معروف تلگرام، پلتفرم شبکه باز تلگرام با نام اختصاری Tune و ارز رمزنگاری شده گرام در همین پلتفرم اشاره کرد.

تلگرام یک برنامه پیام‌رسان متن باز است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ برای اندروید، ویندوزفون و iOS در دسترس قرار گرفت و در عرض یک سال به بیش از ۱۵ میلیون کاربر رسید، سپس با هر آپدیت، ویژگی‌های مختلفی را به کاربران معرفی کرد.

در اوایل آگوست پاول دورو در کانال شخصی خود در اپلیکیشن تلگرام اعلام کرد که این برنامه پیام رسان در آستانه رسیدن به یک میلیارد کاربر قرار دارد.

از ویژگی های این پیام رسان می توان به گروه، کانال، چت مخفی، تماس صوتی و تصویری، تلگرام و پوشه های سفارشی اشاره کرد.

همراه همیشگی من، مرد پشت پرده

نیکولای دورو حامل بزرگ پاول دورو است که در تمامی پروژه های موفقش در اجرا و اجرا همراه او بوده است.

نیکلای، یکی از بنیانگذاران اپلیکیشن پیام رسان تلگرام را می توان مرد پشت صفحه تلگرام نامید، او نابغه ای است که به گفته منابع روسی از سه سالگی شروع به خواندن کتاب کرده و در این سن در حال حل معادلات سخت ریاضی بوده است. از سه. هشت

او مدال آور مسابقات جهانی ریاضی و محاسباتی است و پروتکل MTProto را برای تلگرام در سال 2013 توسعه داده است.

انتقاد از تلگرام

ماهیت تلگرام به عنوان یک پلتفرم پیام رسان با ویژگی های یک شبکه اجتماعی (با گروه ها و کانال های هواداران) بستر مناسبی را برای ارسال مطالب با حداقل محدودیت و اعتدال فراهم کرده است.

منتقدان بر این باورند که تلگرام به بستری برای انتشار محتوای استثمار و سوء استفاده از کودکان، ترویج خشونت و کلاهبرداری، فروش مطالب و غیره، مشابه وب تاریک تبدیل شده است.

تلگرام به طور پیش فرض از رمزگذاری انتها به انتها استفاده نمی کند. یعنی تلگرام می تواند محتوای مکالمات کاربران را رصد کند.

تلگرام از پروتکل رمزگذاری اختصاصی MTProto استفاده می کند که مانند پروتکل های رایج تر آزمایش نشده است. سازندگان تلگرام تاکید زیادی بر امنیت نرم افزار خود دارند.

در نوامبر 2014، یک مسابقه 300000 دلاری برای یافتن باگ در تلگرام برگزار شد که در فوریه 2015 بدون برنده به پایان رسید.

دسترسی به تلگرام در برخی کشورها به طور دائم یا موقت مسدود شده است. در حالی که تلگرام در سال 2018 در روسیه منحل شد، در بهار سال 2020، سازمان فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه روسیه با تأیید دادستان کل این کشور محدودیت‌های دسترسی کاربران روسی به مخابرات را لغو کرد. پیام رسان تلگرام

پیام رسان تلگرام در تاریخ 20 اردیبهشت 1396 در ایران با حکم قضایی از دسترسی کاربران حذف شد. چین، برزیل و پاکستان دیگر کشورهایی هستند که تلگرام را به طور دائم یا موقت منحل کرده اند.

دستگیری در پاریس و واکنش ها

پاول دورف، موسس اپلیکیشن تلگرام، شامگاه شنبه در فرودگاه لو بورژه در حومه پاریس بازداشت شد.

دستگیری وی بازتاب گسترده ای در رسانه ها و فضای مجازی داشت.

مقامات فرانسوی مدعی شدند که دورف به دلیل نظارت ضعیف بر محتوا و عدم تمایل به همکاری با سیستم قضایی، در اتهاماتی مانند قاچاق مواد مخدر، پولشویی و به اشتراک گذاری پورنوگرافی کودکان در اپلیکیشن پیام رسان تلگرام همدست بوده است.

به عنوان مثال، ایلان ماسک، مالک شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) در توییت هایی از دستگیری دورف انتقاد کرد. ماسک در این توییت ها دستگیری دورف را مغایر با آزادی بیان توصیف کرد.

توییت ایلان ماسک در واکنش به دستگیری پاول دورو

توییت ایلان ماسک در واکنش به دستگیری پاول دورو

تاریکی جهان را کنترل می کند

تاکر کارسون، شخصیت رسانه ای محبوب و مجری سابق فاکس نیوز نیز در واکنش به این رویداد در توییتر نوشت:

پاول دورو زمانی که دولت سعی کرد کنترل شرکت رسانه اجتماعی او، تلگرام را به دست بگیرد، روسیه را ترک کرد، اما در نهایت، این پوتین نبود که او را دستگیر کرد زیرا به مردم اجازه داد تا از آزادی بیان استفاده کنند.

“این یک کشور غربی، متحد دولت بایدن و یکی از اعضای ناتو بود که او را دستگیر کرد. پل دورف امشب در یک زندان فرانسه نشسته است، هشداری واضح برای هر صاحب پلت فرمی که از سانسور حقیقت به دستور دولت ها امتناع می کند. و آژانس های اطلاعاتی “تاریکی به سرعت در حال فراگیری جهان آزاد است.”

تبلیغات بنری

asriran به نقل از بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *