چرا یونانیان باستان به دنبال «فسیل» می‌گشتند؟(+عکس)

تبلیغات بنری


بر اساس مطالعه ای که در مجله Scientific Reports منتشر شده است، این استخوان متعلق به Stephanorinus، یک جنس منقرض شده از کرگدن ها بومی اوراسیا و شمال آفریقا است.

به گزارش فرادید، قبل از اینکه مردم به ماهیت واقعی فسیل ها پی ببرند، آنها را از دریچه باورهای فرهنگی، مذهبی و اسطوره ای خود تفسیر کردند. در یونان باستان، بقایای فسیل شده حیوانات بزرگ را استخوان غول های افسانه ای، اژدها یا دیگر موجودات افسانه ای تصور می کردند.

نمونه توصیف شده در این مطالعه در اصل در Mycenae، یک شهر باستانی واقع در شمال شرقی جزایر پلوپونز یونان کشف شد.

این استخوان در میان انبوهی از اشیاء در یک انبار زیرزمینی در قرن سیزدهم قبل از میلاد یافت شد. م. آنجا قرار گرفتند. این فسیل در ابتدا در حفاری‌های دهه 1970 یافت شد، اما اخیراً در موزه Mycenaean مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

نویسندگان مقاله توضیحات احتمالی را برای چرایی جمع آوری فسیل مورد بررسی قرار دادند و گفتند: “این احتمال وجود دارد که فسیل نمایانگر یک شی جادویی باشد که برای کاربر یا موقعیت یک جواهر مذهبی یا افسانه ای به ارمغان می آورد. ممکن است این خاصیت ماوراء طبیعی باشد. با یک موجود افسانه‌ای غول‌پیکر مرتبط بود، بسیار شبیه به ارتباط‌های بعدی با فسیل‌ها.» با قهرمانان و هیولاها در تاریخ یونان.

محققان تایید کرده اند که جستجوی فسیل ها در سرزمین اصلی یونان به اواخر عصر برنز باز می گردد.

“مطالعه ما در مورد فسیل Mycenaean اطلاعات جدیدی برای توصیف رسوب اولیه فسیل ها و روشن کردن جدول زمانی استفاده اولیه از فسیل ها در سرزمین اصلی یونان ارائه می دهد و با اطمینان آنها را به اواخر عصر برنز نسبت می دهد.”

تبلیغات بنری

asriran به نقل از بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *