سرهنگ پاشای رئیس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتای فرجه در یک برنامه رادیویی به کاربران اینترنتی هشدار داد که پیام های مربوط به رعایت شئونات اسلامی و حاوی لینک به احتمال زیاد نشانه کلاهبرداری اینترنتی است.
رئیس مرکز اورژانس و امداد الکترونیک پلیس فتای فرجه تصریح کرد: پیام هایی که نیاز به رعایت دارند، لینک ندارند و هرگاه فردی از طریق لینک ارسالی به درگاه بانکی ارجاع داده شود، قطعا کلاهبرداری اینترنتی صورت گرفته است.
سرهنگ پاشایی در یک برنامه رادیویی با هشدار نسبت به کلاهبرداری اینترنتی گفت: یکی از ترفندهای مجرمان سایبری این است که از روش های مختلفی برای دسترسی به اطلاعات افراد استفاده می کنند. اگر یک نهاد دولتی بخواهد برای مردم پیامک ارسال کند، تقریباً به طور قطع از طریق یک پیامک حاوی یک شماره و متن خاص این کار را انجام می دهد.
وی با اشاره به ارسال پیام هایی با محتوای توهین آمیز و مغایر با موازین اسلامی در شبکه های اجتماعی، افزود: برخی نهادها و سازمان ها همواره شبکه های اجتماعی را رصد می کنند و این احتمال وجود دارد که پیامی مبنی بر عدم رعایت شئونات اسلامی به دست کاربر برسد. در حال پیگیری اما لازم به ذکر است که اگر لینکی در آن وجود داشته باشد، به هیچ وجه تایید نمی شود، زیرا پیام های انطباق حاوی لینک نیستند.
رئیس مرکز اورژانس و امداد الکترونیک پلیس فتای فرجه در پایان تاکید کرد: هر گاه لینکی در پیام ها ارسال می شد و در نهایت به درگاه بانکی ارجاع می شد، قطعا کلاهبرداری اینترنتی صورت گرفته بود و تحقیقات لازم در این خصوص انجام شد. از طریق شماره تلفن 096380 قابل انجام است