کشف جای پای دایناسور‌ها با ۱۶۶ میلیون سال قدمت در انگلیس+ عکس

تبلیغات بنری


بهارین :

یک کشف دیرینه شناسی عجیب در انگلستان منجر به کشف اسرار باستانی این سیاره می شود. محققان طولانی ترین مسیرهایی را که دایناسورها طی کرده اند با تنها 200 رد پا شناسایی کرده اند. این ردپاها متعلق به دایناسورهای غول پیکر دوره ژوراسیک میانه، حدود 166 میلیون سال پیش است.

به گزارش نیواطلس، برخی از این ردپاها متعلق به دایناسوری به نام Megalosaurus است که یک شکارچی دوپا به اندازه یک اتوبوس شهری است. چندین رد پا متعلق به استتوزاروس گردن دراز است، یک گیاه خوار گیاهخوار که حدود 18 متر طول دارد، طول یک زمین تنیس.

جالب است که در مقاطعی رد پای دایناسورهای گوشتخوار و گیاهخوار به هم می رسند و دانشمندان در حال بررسی نحوه تعامل آنها با یکدیگر هستند. این ردپاها توسط یک معدنچی که در معدن Dewars در آکسفوردشایر حفاری می کرد، کشف شد.

پس از اینکه گری جانسون در حین تراشیدن خاک رس از کف معدن با دستگاه خود متوجه خراش های غیرعادی شد، تیمی متشکل از 100 نفر از جمله محققان دانشگاه های آکسفورد و بیرمنگام، یک هفته در ژوئن به بررسی ردپاها پرداختند تا در نهایت به نتیجه برسند. . نتایج فوق به دست آمد. تاکنون کشف این تعداد ردپای دایناسور در مسیری خاص هرگز در انگلستان ثبت نشده است.

پیش از این در سال 1997، 40 ردپای دایناسور در همین منطقه کشف شد و محققان با جمع آوری داده های علمی و استفاده از پهپادها و مدل سازی سه بعدی می توانند اطلاعات دقیق تری در این زمینه به دست آورند.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری aftabnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *