هر انسانی در حال حاضر تا حدی سمی است و باروری این سموم هر روز در حال افزایش است. در نهایت، زندگی مملو از سطلی از این سموم خواهد بود و تعداد علائم و موانعی که بدن سعی در مبارزه با آن دارد، منجر به بیماری می شود که اغلب نوعی سرطان است.
بر اساس گزارش مثبت سبز، افزایش فلزات و مواد شیمیایی خطرناکی که قبلا وجود نداشتند، از علائم این افزایش سموم در دنیای اطراف ما است.
در اینجا 10 ماده شیمیایی قوی و خطرناک در محیط شما آورده شده است. اول از وجود آن آگاه باشید و دوم با انتخاب سبک زندگی و تصمیم گیری درست از آن دوری کنید.
PCB ها سم شماره یک هستند
استفاده از PCB در تولید صنعتی در دهه های اخیر در ایالات متحده ممنوع شده است. با این حال، این ماده شیمیایی آلی در محیط و بدن ذخیره می شود.
خطرات
اختلال رشد مغز جنین و سرطان.
منابع اصلی
یکی از رایج ترین آلاینده های موجود در غذا ماهی سالمون است. PCB های محیط زیست در ماهی هایی یافت می شود که به عنوان منبع غذایی برای ماهی قزل آلا استفاده می شود و باعث ذخیره سموم می شود.
آفت کش ها سم شماره دو هستند
بقایای آفت کش ها را می توان در 95 درصد مواد غذایی در ایالات متحده شناسایی کرد. آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) تخمین می زند که درصد زیادی از این آفت کش ها سرطان زا هستند:
- 90 درصد قارچ کش ها
- 60 درصد علف کش ها
- 30 درصد آفت کش ها
خطرات
بیماری پارکینسون، سقط جنین، نقایص مادرزادی، آسیب عصبی، کمبود مواد مغذی و سرطان.
منابع اصلی
آفت کش های رایجی که در محصولات رایج از جمله میوه ها، سبزیجات و غیره استفاده می شود.
دیوکسین ها سم شماره سه هستند
فرآیندهای احتراق صنعتی ترکیباتی شیمیایی به نام دیوکسین تولید می کنند. سوزاندن زغال سنگ، نفت و سوخت های چوب و همچنین سوزاندن زباله های تجاری و شهری، مواد شیمیایی دیوکسین را در محیط آزاد می کند.
دیوکسین ها یکی از سمی ترین موادی هستند که علم تاکنون شناسایی کرده است. گزارش EPA در سپتامبر 1994 دیوکسین را به عنوان یک خطر جدی برای سلامت عمومی توصیف کرد. تأثیر دیوکسین بر سلامت عمومی ممکن است مشابه DDT در دهه 1960 باشد. به گفته کارشناسان EPA، اگرچه هیچ مقدار دیوکسین ایمن برای انسان وجود ندارد، اما مقداری که در حال حاضر در شهروندان آمریکایی مشاهده می شود بسیار نزدیک به سطح علائم و اثرات مضر است.
خطرات
اختلالات تولید مثل، تحریکات پوستی از جمله بیماری پوستی به نام کلروز، رشد بیش از حد موهای بدن، آسیب کبدی و سرطان.
منابع اصلی
ظروف پلاستیکی نزدیک به گرما
کلروفرم سم شماره چهار است
هنگامی که کلر به آب اضافه می شود، یک ماده شیمیایی به نام یک سم سرطان زا تشکیل می دهد. این مایع بی رنگ با طعم کمی شیرین، غیر محرک و بوی مطبوع است. از کلروفرم در تولید سایر مواد شیمیایی نیز استفاده می شود.
کلروفرم همچنین به عنوان حلال و تهیه عصاره ها، آفت کش ها، نگهدارنده ها و شیرین کننده ها در محصولات دارویی استفاده می شود. کلروفرم یکی از خطرناک ترین هیدروکربن های کلردار فرار است. تنفس، بلع و تماس با پوست مضر است و ممکن است باعث از دست دادن هوشیاری، فلج تنفسی، ایست قلبی و مرگ دیرهنگام به دلیل آسیب کبد و کلیه شود.
خطرات
نقص باروری، نقص مادرزادی، سرگیجه، خستگی، آسیب کبد و کلیه، سردرد و سرطان.
منابع اصلی
غذاهای آماده، آب آلوده
فلزات سنگین سم شماره پنج هستند
فلزات سنگین در محیط ما بسیار رایج هستند و می توانند به راحتی در بافت های نرم بدن جمع شوند. برخی از اینها عبارتند از جیوه، آلومینیوم، سرب، کادمیوم و آرسنیک.
خطرات
اختلالات عصبی، بیماری آلزایمر، اختلالات شناختی، خستگی، تهوع و استفراغ، آسیب عروق خونی، ضربان قلب نامنظم، کاهش تولید گلبول های قرمز و سفید خون و سرطان.
منابع اصلی
آفت کش ها، قوطی های آلومینیومی، انواع خاصی از ماهی ها، واکسن ها، برخی اسباب بازی ها، لوله های سربی قدیمی و غیره.
مواد افزودنی سمی در مواد غذایی
ما نه تنها باید از مواد شیمیایی که در محیط انباشته می شوند اجتناب کنیم، بلکه باید متعهد به حذف مکمل های غذایی مضری باشیم که زندگی ما را سیل می کند. در حال حاضر مکمل های غذایی تایید شده ای وجود دارد که برای سلامتی بسیار مضر است، بیایید نگاهی به برخی از آنها بیندازیم:
شیرین کننده های مصنوعی سم شماره شش هستند
این قندهای مصنوعی گیرندههای شیرینی روی زبان ما را تا ۷۰۰۰ برابر قویتر از شیرینکنندههای طبیعی تحریک میکنند. شیرین کننده های مصنوعی اولین بار چند دهه پیش به طور تصادفی کشف شدند، اما از زمانی که به اشکال مختلف در بازار ظاهر شدند، این شیرین کننده های مصنوعی با گزینه های سالم و طبیعی مانند عسل، شربت افرا و … تقریبا از رژیم غذایی حذف شدند. غیر ممکن می شود
خطرات
کاهش HDL (کلسترول خوب) و فعالیت آنتی اکسیدانی، اختلالات متابولیک، سرطان خون، تومورهای مغزی و لنفوم.
منابع
در انواع رژیم های غذایی ناسالم، نوشیدنی های شیرین و مصنوعی یافت می شود.
بو، طعم و رنگ های خوراکی مصنوعی سم شماره هفت
قرار گرفتن در معرض عطرهای مصنوعی تقریباً اجتناب ناپذیر است. به طور گسترده در انواع محصولات غذایی پخش می شود و برای افزایش طعم یا تقلید طعم های طبیعی استفاده می شود. تحقیقات بسیار محدودی در مورد اثرات سمی طعم های مصنوعی انجام شده است که نشان می دهد این محصولات می توانند باعث سرطان شوند.
از رنگ های خوراکی نیز برای تقلید از رنگ اصلی غذا استفاده می شود. مهم ترین رنگ های غذایی که باید از آنها اجتناب کرد رنگ های خوراکی قرمز و زرد هستند.
خطرات
برخی از مواد شیمیایی شناخته شده مورد استفاده در طعم دهنده های مصنوعی مانند آلفا دکتون و دی استیل باعث ایجاد مشکلاتی مانند عوارض تنفسی می شوند و ممکن است باعث فیبروز شوند. شواهد نشان می دهد که رنگ های مصنوعی باعث واکنش های شدید و حساسیت مفرط می شوند و خطر ابتلا به سرطان و اختلال عملکرد تیروئید را افزایش می دهند.
منابع
در پنیر، قهوه، تنقلات، روغن، آب، غذاهای آماده و بیشتر غذاهای فرآوری شده یافت می شود.
بنزوات سدیم سم شماره هشت است
این مواد شیمیایی به عنوان عوامل ضد باکتری و ضد قارچ طراحی شده اند، اما به عنوان سموم سرطان زا شناخته شده اند. این ماده به عنوان نگهدارنده مواد غذایی اضافه می شود و بهتر است از آن اجتناب شود.
خطرات
بنزوات ها با مهار فعالیت آنزیم های گوارشی باعث ایجاد ناراحتی در دستگاه گوارش می شوند. علائم مرتبط با مصرف بنزوات شامل ناراحتی های گوارشی، سردرد و پاسخ های التهابی مانند آسم، ADHD و بیش فعالی است.
منابع
غذاهای کم چرب، چاشنی ها، شیر، سس سالاد، قیمه، شربت، غلات، میوه ها و غیره.
کاراگینان سم شماره نه است
مهم است که این ماده را از رژیم غذایی خود حذف کنید، به خصوص برای کودکان. کاراگینان به راحتی از طریق سیستم گوارش جذب می شود و به میزان زیادی به پروفایل متابولیک در بدن آسیب می رساند. کاراگینان از جلبک های خاصی استخراج می شود و برای جایگزینی غذاها و نوشیدنی های چرب و غلیظ استفاده می شود.
خطرات
این ماده سمی سرطان زا نامیده می شود و ممکن است باعث سرطان، اختلالات گوارشی و ضعف ایمنی شود.
منابع
شیرخشک، غذاهای گوشتی، بسیاری از لبنیات جایگزین و برخی محصولات لبنی بخرید
روغن های هیدروژنه سم شماره ده هستند
روغن های هیدروژنه یکی از بدترین خطرات سلامتی هستند و در بسیاری از غذاهایی که می خوریم دیده می شود. روغن هیدروژن التهاب را در بدن تحریک می کند و باعث آسیب به غشای سلولی و طیف گسترده ای از بیماری های مزمن می شود. استفاده از آن در کارخانه ها به دلیل قیمت پایین آن است. این ترکیب در آزمایشگاه با هیدروژن بمباران می شود تا جایگزینی غلیظتر و روغنی برای کره تولید شود.
خطرات
به درمان دیابت، بیماری های قلبی و متابولیک و سرطان کمک می کند.
منابع اصلی
محصولات حاوی چربی و روغن مانند بیسکویت، غذاهای سرخ شده، ذرت بوداده.
خوردن چربی های غنی از امگا 3 در غذاهایی که با روغن زیتون و روغن نارگیل تهیه شده اند، راهی عالی برای جلوگیری از خطرات روغن های هیدروژنه، سمی و سرطان زا است.
asriran به نقل از بهارین