بهارین؛ جعفر محمدی – عکس اول) آبان 1402: مسعود مازیکیان در توییتی در شبکه ایکس از رد صلاحیت خود برای نمایندگی شورای اسلامی خبر داد. شورای اجرایی علت محرومیت پزشکیان را عدم رعایت نظام مقدس جمهوری اسلامی اعلام کرده بود.
عکس دوم) تیر 1403: اولین خبر رسانه های ایران این است: مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران شد.
عکس سوم) تیر 1403: علی رضا زاکانی در مناظره های انتخاباتی خطاب به پزشکیان می گوید: تا آخر می مانم و نمی گذارم رئیس جمهور شوید.
عکس چهارم) تیر 1403: اولین جلسه شورای دولت پس از پیروزی پزشکیان در انتخابات تشکیل شد و علی رضا زاکانی نیز به عنوان شهردار تهران در رأس جلسه قرار گرفت. رقیب دیگر پزشکیان – امیرحسین قاضی زاده هاشمی – که معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید است نیز با زاکانی است.
عکس پنجم) مرداد 1402: فرزانه صدیق که از سال 1396 معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی بود، توسط مهرداد پازارباش از سمت خود برکنار شد.
عکس ششم) مرداد 1403: فرزانه صدیق وزیر راه و شهرسازی در توییتی از او به عنوان همکار محترم و یاد شهید یاد کرد و برای او آرزوی موفقیت کرد و وزارت را ترک کرد و صادق بر صندلی وزارت تکیه زد.
همه این اتفاقات تنها در چند ماه اتفاق افتاد و درس ها و درس های بزرگی برای همه ما فراهم کرد. پزشکانی که نمی خواستند به عنوان یکی از 290 نماینده به مجلس بروند، چند ماه بعد در همان مجلس به عنوان رئیس جمهور سوگند یاد کرد.
زاکانی که فکر میکرد میتواند جلوی رئیسجمهوری پزشکیان را بگیرد، حتی تا پایان رقابتها هم ماندگار نشد و چند روز بعد مجبور شد پزشکیان «رئیسجمهور» و فرزانه صدیق را که از معاونت برکنار شده بود، فراخواند. وزیر در اوت 1402، او به رتبه شخصی که از کار برکنار شده بود ارتقا یافت.
و همه اینها قبل از سانحه هلیکوپتر رئیس جمهور سابق بود که این دگرگونی ریشه ای به ذهن هیچکس نمی رسید و دولتمردان سابق معتقد بودند که یک سال در دولت سیزدهم و شاید 4 سال در دولت دوم باقی بماند. به جای او. اما به نظر می رسد فیلم تاریخ با سرعت بالایی اکران شد و حالا رئیس آن دولت زیر خاکستر مدفون شده، معاونان و وزرای او صندلی خود را رها کرده اند و دوره جدیدی شکل گرفته است.
برای من این شش تصویر بسیار آموزنده و ترسناک هستند و حاوی این هشدار هستند که امروز نباید آنقدر خوشحال باشید که فراموش کنید شکرگزار باشید یا از درگیری فعلی غمگین شوید و فردا و فردا را فراموش کنید که چه اشکالی دارد. من (سلام الله علیها) گفت: وقت دو روز است، یک روز با توست، یک روز بر توست، مست مشو، و اگر بر تو بود، اندوهگین مباش.
برای دولتمردان جدید، این شش تصویر باید به عنوان درس ابدی جلوی چشمانشان باشد. غرور وقتی آفت بدی است که آدمی را کور کند تا آنجا که به این توهم بیفتد که افتادن و رفتن سهم دیگران است و برد و ماندن حق اوست.
و پزشکیان و دولتمردان آن بدانند همانطور که سنت الهی آنها را از فرش به عرش رساند، می تواند دوباره آنها را به زمین بیاندازد و اگر بر برج عاج ریاست بیفتند، استخوانهایشان سخت تر خواهد شکست.
حتی اگر به زمین نرسد طبق حکمطلاق ایام را بین مردم رد و بدل می کنیم*«روزی هر چه امروز دارند، ناگزیر باید به دیگرانی بدهند که طبق سنت الهی سهم خود را دارند.
اگر در دوران اقتدار در رفتار و کردار خود همین معنا را گرامی می داشتند، اولاً به آن دلبستگی نداشتند و چون دلبستگی نداشتند برای حفظ قدرت خود را به زشتی آلوده نمی کردند و ثانیاً خواهد شد قدردان مقامی خواهد بود که چیزی جز خدمت و خدمت و خدمت به مردمی نیست که واسطه این سنت الهی بودند و آنان را به جایگاهی که هستند رساندند.
اگر زرین کلاهی هیچی
اگر خود پادشاهی، پایان هیچ است
اگر ملک سلیمان ببخشد
و در انتهای جاده، پایان هیچ
(پدر پاک)
بعد از نوشتن:
البته درسهایی که از این انتخابات گرفته شد به این شش تصویر ختم نمیشود ما بیشترین دانش و کمترین مراقبت را داریم “چقدر نصیحت هست و چقدر اندک اندرز گرفته می شود!”
_________________________________
* و این روزها را برای مردم پیروزی و شکست قرار دادیم (آل عمران/104)
asriran به نقل از بهارین