مردم این مناطق به جای گوشت از مار تغذیه می‌کنند! +عکس

مردم این مناطق به جای گوشت از مار تغذیه می‌کنند! +عکس

تبلیغات بنری


در یک کشتارگاه در مرکز تایلند، هزاران مار پیتون برای صادرات پوست خود به خانه های مد اروپایی برای تولید کیف و کمربند پرورش می یابند. آنها برای پوست های سخت و الماسی خود پرورش داده می شوند که به خانه های مد اروپایی برای ساخت کمربند، کیف و کیف دستی فروخته می شود، اما برخی از محققان و صاحبان صنعت معتقدند ارزش واقعی مارها ممکن است در گوشت آنها باشد.

با وجود ردپای کربن مرتبط با دام های معمولی، تقاضا برای گوشت در سطح جهان رو به افزایش است و در حالی که رژیم غذایی گیاهی اغلب به عنوان جایگزین بهتر معرفی می شود، برخی احساس می کنند که خزندگان به عنوان یک گزینه نادیده گرفته شده اند.

مارها می توانند دمای بالا و خشکسالی را تحمل کنند، به سرعت تولید مثل می کنند و بسیار سریعتر از منابع سنتی پروتئین حیوانی رشد می کنند، در حالی که غذای بسیار کمتری مصرف می کنند.

مردم این مناطق به جای گوشت از مار تغذیه می‌کنند! +عکس

محققان تخمین می زنند که چین و ویتنام به تنهایی دارای حداقل 4000 مزرعه مار هستند که چندین میلیون مار برای صنعت مد تولید می کنند.

مطالعه‌ای که در اوایل سال جاری در مجله نیچر منتشر شد، به این نتیجه رسید که پرورش پیتون ممکن است راه‌حلی انعطاف‌پذیر و مؤثر برای ناامنی غذایی جهانی ارائه دهد.

محققان یک سال را صرف مطالعه نزدیک به 5000 مار پیتون مشبک و برمه ای در دو مزرعه تجاری در ویتنام و تایلند کردند.

پاتریک کوئست، مدیر موسسه آفریقایی هرپتولوژی کاربردی و یکی از محققان شرکت کننده در این مطالعه، می گوید: آنها می توانند ماه ها بدون غذا و آب زنده بمانند و به معنای واقعی کلمه هرگز وضعیت خود را از دست نخواهند داد.

عکس آیا گوشت مار جایگزین گوشت در آسیای جنوب شرقی خواهد شد؟

مارها با بقایای جوجه ها و جوندگان صید شده وحشی تغذیه می شدند و نسبت خوراک به گوشت کارآمدتری را نسبت به مرغ، گوشت گاو و حتی جیرجیرک فراهم می کردند.

اوست گفت: آنها همچنین به سرعت تولید مثل می کنند و مارها سالانه بین 50 تا 100 تخم می گذارند.

مالوچی، که بیش از چهار دهه پیش به همراه خانواده‌اش از ایتالیا به تایلند نقل مکان کرد، موفقیت چندانی در متقاعد کردن مردم به خوردن گوشت مار به دست نیاورده است و بیشتر چیزی که او تولید می‌کند دور ریخته می‌شود یا به مزارع پرورش ماهی فرستاده می‌شود.

گفت: من مارهایم را می خورم زیرا می دانم چه می خورند و چگونه آنها را تربیت کنم.

عکس آیا گوشت مار جایگزین گوشت در آسیای جنوب شرقی خواهد شد؟

مارماهی‌های وحشی مدت‌هاست که در سراسر آسیای جنوب شرقی خورده می‌شوند، اما گوشت آن‌ها، علی‌رغم بافت مرغ‌مانند و چربی اشباع کم، هنوز مورد توجه بین‌المللی قرار نگرفته است.

مالوچی گفت: «مشکل این است که بازاری برای گوشت مار وجود ندارد. ما باید به مردم در مورد امکانات آن آموزش دهیم.

عکس آیا گوشت مار جایگزین گوشت در آسیای جنوب شرقی خواهد شد؟

در حالی که سازمان ملل و فعالان آب و هوا خواستار حرکت به سمت یک رژیم غذایی گیاهی هستند، انتظار می رود تقاضا برای گوشت تا سال 2032 به میزان 14 درصد افزایش یابد که به دلیل رشد جمعیت در مناطق کم درآمد و افزایش استانداردهای زندگی در کشورهای آسیایی است.

در عین حال، خشکسالی و آب و هوای بد، دامپروری سنتی را در بسیاری از نقاط جهان که پروتئین ضروری است، دشوارتر می کند.

طبق مطالعات جهانی، سوء تغذیه پروتئین-انرژی باعث مرگ حدود 190000 نفر در سراسر جهان در سال 2021 می شود.

این موضوع باعث ایجاد کمپینی برای کشف جایگزین های گوشت، از حشرات خوراکی گرفته تا گوشت های آزمایشگاهی شده است.

اما استفاده از این جایگزین‌ها هنوز قابل توجه نبوده است و نگهبانان تجاری پایتون با استانداردهای پردازش سخت‌گیرانه‌ای مواجه هستند که صنعت از قدیمی بودن آن شکایت دارد.

عکس آیا گوشت مار جایگزین گوشت در آسیای جنوب شرقی خواهد شد؟

تبلیغات بنری

ettelaat به نقل از بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *