جوکر بانوان، مجالی برای زنان هنرمند با چاشنی اخلاق و ادب

تبلیغات بنری


مریم قربانی (خبرنگار فرهنگی) نوشته شده برای نمایش زنانه جوکر: سریال خانگی «جوکر» در آذرماه 1400 به کارگردانی احسان علیخانی تولید و از سرویس پخش آنلاین فیلمو پخش شد. فصل اول آن شامل 30 قسمت بود که مورد استقبال بینندگان قرار گرفت و توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد.

پخش فصل دوم با عنوان «جوکر 2: طبقه 21» در 16 ژوئن 1403 از سکوی فیلمو آغاز شد و اگرچه قسمت های مربوط به گروه اول با انتقاداتی مواجه شد، گروه دوم با حضور گروهی از هنرمندان زن در سینما، تئاتر و تلویزیون تولید و پخش شد و مورد توجه قرار گرفت.

احسان علیخانی طبق قولی که از فصل اول این برنامه داده بود، فصل جوکر را با حضور زنانه ساخت و علیرغم سختی های طبیعی تولید چنین برنامه ای، توانست رضایت مخاطبان را جلب کند.

این فصل جوکر افتتاحیه متفاوت و جذابی دارد که از همان ابتدا حس کمدی را برای مخاطب ایجاد می کند، با صدایی خاص از محمدرضا العمردانی و شعری طنز که در آن نام شرکت کنندگان در متن ذکر شده است.

علیخانی در اولین سری از فصل دوم جوکر که با حضور آقایان برگزار شد، حضور پررنگ تری داشت و مرتب در مورد برنامه توضیحاتی ارائه می کرد که برخلاف سیامک انصاری که به خودی خود تماشاگران را به خنده می انداخت، نتوانست آنچنان که لازم بود را خلق کند. . فضا جذاب و کمدی است اما در سری دوم که با حضور زنانه تولید شد، علیخانی هوشمندانه متوجه این ضعف شد و حضورش کمتر شد. کمتر او را می بینیم، کمتر حرف می زنیم و کمتر توضیح می دهیم.

اولین سری از زنان جوکر با حضور ناهید مسلمی، رویا میرعلمی، گتی قاسمی، سوزان بروار، نرگس محمدی، الیکا عبدالرزاقی، متین ستوده و ژاله صامتی از بازیگران سرشناس عرصه تئاتر تولید شد. و سینما و تلویزیون که نقش های بسیار موفقی در ارائه کمدی های پرمخاطب ایفا کردند.

چیزی که بیش از هر چیز در زنان جوکر هنرنمایی بازیگران این برنامه را نشان می دهد این است که زنان این برنامه به دلیل جنسیت و موقعیت اجتماعی و عرفی زنان در جامعه مجبور به پیروی از چارچوب ها و اصول بسیار سخت گیرانه هستند. آنها نمی توانند از هر شوخی کلامی و هر حرکتی برای رسیدن به هدف برنامه که خنداندن سایر شرکت کنندگان و مخاطبان است استفاده کنند، اما بسیار موفق بوده اند.

ساخت چنین برنامه ای قطعا برای سازندگان و شرکت کنندگان با مشکلات زیادی مواجه می شد. چه از نظر رعایت اصول و چه از نظر اخذ مجوزهای لازم برای تولید و پخش تا بتوانند برنامه ای بدون محدودیت و ایرادات اخلاقی ارائه دهند و رضایت همگان اعم از مسئولین و اقشار مختلف مردم را جلب کنند. هر دیدگاه و اعتقاد و سلیقه ای.

یک نکته بسیار مهم این است که برای رسیدن به جامعه عادلانه باید بر اساس عدالت جنسیتی به همه افراد فضا داد و اساساً نباید این دیدگاه حاکم باشد که یک سری برنامه ها فقط مختص یک نفر است. یک گروه یا یک نوع از افراد

زنان نیز در این جامعه حقوقی دارند. باید شرایطی برای آن ها فراهم شود تا بتوانند در فضاهای مختلف حضور پیدا کنند و امکان بروز هنر و توانایی های خود را داشته باشند اما پخش قسمت های سریال ویژه بانوان برنامه جوکر به خوبی توانایی های هنرمندان این سرزمین را به نمایش گذاشت. که از نظر هنری مفید هستند.

به نظر می رسد برنامه جوکر با حضور بانوان هنوز با واکنش های منفی مواجه نشده است و این نشان از هنرنمایی دست اندرکاران این برنامه و همچنین هنرمندان زن حاضر در برنامه دارد که توانسته اند خنده و خنده را به همراه داشته باشند. . رضایت عمومی با رعایت اخلاق و اخلاق.

امید است این برنامه به سازندگان این برنامه بفهماند که خنداندن مخاطب لزوماً استفاده از شوخی‌های احمقانه و حتی جنسی نیست و می‌توان برنامه‌ای جذاب و پرمخاطب با اخلاق خلق کرد.

همچنین امیدواریم برنامه زنان جوکر به برنامه ای تبدیل شود که درهای من را برای حضور پررنگ زنان در عرصه های مختلف باز کند و فرصت های بیشتری برای بانوان این مرز و بوم ایجاد کند تا بتوانند هنر و توانایی های خود را به منصه ظهور برسانند.

تبلیغات بنری

asriran به نقل از بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *