این بیماری با خوردن کالباس سراغتان می‌آید

تبلیغات بنری

طالع بینی جدید شما نشان می دهد که خوردن 50 گرم گوشت خوک در روز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 15 درصد افزایش می دهد!

به گزارش جماران، دانشمندان پس از بررسی داده های سلامت 1.9 میلیون شرکت کننده از سراسر جهان به ارتباط مصرف گوشت خوک و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 پی بردند. این مطالعه بخشی از پروژه InterConnect با بودجه اتحادیه اروپا برای مطالعه دیابت و چاقی بود.

محققان در این مطالعه نتایج خود را در مجله Diabetes and Endocrinology in the Lancet منتشر کردند.

بر اساس نتایج این مطالعه، مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده (معادل تنها دو برش گوشت خوک) خطر ابتلا به دیابت را تا 15 درصد افزایش می دهد.

دانشمندان همچنین دریافتند که مصرف روزانه حدود 100 گرم گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت را تا 10 درصد افزایش می دهد.

محققان می گویند این مطالعه جامع ترین شواهد برای اثبات رابطه بین مصرف گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز فرآوری نشده با خطر بالاتر ابتلا به دیابت نوع 2 است. این یافته ها با توصیه های بهداشتی که افراد باید مصرف گوشت های فرآوری شده و فرآوری نشده را برای پیشگیری از دیابت کاهش دهند، مطابقت دارد.

به طور کلی، به نظر می رسد رابطه قوی بین مصرف گوشت و خطر ابتلا به دیابت وجود دارد. حتی خوردن 100 گرم گوشت طیور در روز، احتمال ابتلا به دیابت را هشت درصد افزایش می دهد. با این حال، تحقیقات اضافی نشان داده است که این ارتباط ضعیف تر از گوشت قرمز و فرآوری شده با این بیماری است.

اگرچه این مطالعه شواهد بسیار جامعی بین مصرف گوشت طیور و دیابت نوع 2 ارائه می دهد، اما این رابطه هنوز قطعی نیست و باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

نتیجه گیری کلی این تحقیق تعجب آور است زیرا این یک باور ثابت شده است که مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده (مانند شکر سفید) عامل خطر اصلی برای ابتلا به دیابت نوع 2 است.

مکانیسم هایی که مصرف گوشت را با ایجاد دیابت نوع 2 مرتبط می کند به طور کامل شناخته نشده است. این مقاله بیان می کند که خوردن انواع خاصی از گوشت حساسیت به انسولین یا محیط میکروبی روده افراد را مختل می کند و منجر به دیابت نوع 2 می شود.

تبلیغات بنری

asriran به نقل از بهارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *