رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: هم افزایی و همکاری نهادهای مختلف برای تقویت پدافند غیرعامل و ایجاد شبکه منسجم ضروری است.
بهارین به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی، جلسه شورای عالی حوزه های علمیه با حضور سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، محمدحسین اسماعیلی برگزار شد. رئیس اداره مشترک همکاری های حوزه های علمیه و پدافند غیرعامل، رئیس دفتر پدافند غیرعامل حوزه های علمیه، معاونت ترویج و فرهنگ سازی حوزه های علمیه و مدیران و نمایندگان مرکز مدیریت حوزه های علمیه. حوزه علمیه سیسترانیه، فرقه الزهرا، فرقه بین المللی المصطفی، معاونت حفظ حوزه های علمیه، مرکز فناوری اطلاعات، مرکز آموزش کاربردی و معاونت ارتباطات و امور بین الملل و دفتر برنامه ریزی و نظارت.
سردار جلالی در این مراسم به بررسی تاریخچه سازمان پدافند غیرعامل و تغییرات آن در گذر زمان پرداخت و بر ضرورت ایجاد ساختارهای جدید برای مقابله با تهدیدات جدید تاکید کرد.
وی بر تاثیر فناوری و رسانه در جنگ های مدرن و لزوم توجه به این گروه ها در راهبردهای پدافند غیرعامل تاکید کرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور بر اهمیت هم افزایی و همکاری نهادهای مختلف برای تقویت پدافند غیرعامل و ایجاد شبکه منسجم اشاره کرد و افزود: چالش کاهش جمعیت جوان و سالمندی جمعیت که منجر به تضعیف دولت می شود. . نیروی انسانی کشور و نیز شناخت تهدیدها و تحولات در عرصه علم، فناوری، تهدیدات زیستی و بیولوژیکی از موضوعات مهمی است که می تواند از توان روحانیت برای آگاه سازی جامعه و ارتقای سطح آگاهی آن استفاده کند.
سردار جلالی با تاکید بر لزوم همکاری حوزه های علمیه و نهادهای دولتی برای شناسایی تهدیدها و مقابله با آن، افزود: باید برای آینده برنامه ریزی دقیقی انجام شود تا حوزه های علمیه بیش از گذشته در هدایت جامعه ایفای نقش کنند.
به گفته سردار جلالی، تجربیات گذشته به ویژه در مقابله با بحران هایی مانند کرونا، اهمیت توجه به نقش و توانمندی های روحانیت و نهادهای دینی را در شرایط بحرانی نشان داده است.
در ادامه، الاسماعیلی، رئیس ستاد مشترک حوزه های علمیه، گزارشی از اقدامات انجام شده از جمله ساختار تشکیلاتی پدافند غیرعامل حوزه های علمیه و برنامه پنج ساله پدافند غیرعامل با محوریت آموزش و پژوهش ارائه کرد. شناسایی تهدیدات موجود و توانمندی های موجود در سازمان پدافند غیرعامل و مؤسسات علمیه و طرح ایجاد مرکز پدافند فرهنگی با محوریت پدافند غیرعامل مؤسسات علمیه.
اهمیت توجه به مفهوم پدافند غیرعامل در مواجهه با بحران ها، رویدادهای اجتماعی و فرهنگی، همکاری نهادها، ضرورت تشکیل تفاهم نامه های تخصصی و کمیته های مشترک بررسی و تحلیل مسائل، تحلیل تهدیدات و برآورد تهدیدات سالانه، ضرورت جمع آوری اطلاعات از موسسات مختلف، تحقیقات آتی، بررسی روندها و پیش بینی مشکلات آتی به منظور آمادگی بهتر از جمله مواردی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.
از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه، تدوین و به روز رسانی قوانین و مقررات به منظور پاسخگویی به نیازهای جدید و حمایت از میهمانان الهی و تاکید بر مسئولیت تامین امنیت عتبات عالیات و لزوم برنامه ریزی برای حضور گسترده مردم بود.
در این نشست همچنین قرار شد دو طرف نشست های تخصصی مشترکی را برای بحث و تبادل نظر در موضوعات مختلف فرهنگی برگزار کنند و از توانمندی های نخبگان این حوزه برای پژوهش، تحلیل و بررسی آتی در موضوعات فرهنگی بهره ببرند.
انتهای پیام/